Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  • Home Boslaan 29, 3650 Lanklaar (Dilsen-Stokkem), BelgiĆ«
  • Home +32(0)89 56 44 22
  • Home info@vandeboel.be

Dakwerken

Algemene dakwerken

Een dak is zo vanzelfsprekend dat veel mensen er niet bij stilstaan. Tot het begint te lekken, of er dakpannen weggewaaid zijn. Voor ons is een dak een kunstwerk. En dakwerkers zijn kunstenaars. Er komt namelijk heel wat bij kijken om van een dak een dak te maken waar u decennia zorgeloos van kunt genieten.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende dakwerken die we uitvoeren. Als u liever uw wensen persoonlijk bespreekt, ontvangen we u graag bij ons op kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

U heeft bouwplannen en zoekt een dakwerker

Onze dakwerkers hebben jaren ervaring met het maken van platte en hellende daken. Waterdicht, weerbestendig en goed geïsoleerd.

lees meer

 

U wil een nieuw dak

Is uw dak hopeloos verouderd? Of heeft u verbouwingsplannen? Er zijn 101 redenen om een nieuw dak te laten leggen. Wij vinden altijd een gepaste oplossing.

lees meer

 

U wil uw dak laten renoveren

Wacht niet tot uw dak volledig in slechte staat is. Vroegtijdige renovatiewerken aan uw dak kunnen u veel ellende en kosten besparen.

lees meer

 

Uw dak is slecht of nog niet geïsoleerd

Met dakisolatie bespaart u meteen op uw energiefactuur. Bovendien kunt u genieten van zeer interessante premies en subsidies waardoor u de kosten voor uw dakisolatie nog sneller terugverdient.

lees meer

 

U wil een dakraam vervangen of laten plaatsen

Met een dakraam brengt u licht in uw woning. De mogelijkheden van Velux dakramen zijn onbegrensd. Voor de correcte plaatsing zorgen onze dakwerkers.

lees meer

 

Uw dak is toe aan kleine herstellingswerken

Een dakgoot die lekt, weggewaaide dakpannen, een regenafvoerpijp die is losgekomen. Ook voor kleine reparaties aan uw dak kunt u bij ons terecht.

lees meer

 

U wil uw dak laten reinigen

Geef mos en aanslag geen kans. We behandelen uw dak met milieuvriendelijke reinigingsproducten. En ondertussen inspecteren we ook of uw dak geen kleine gebreken vertoont die u later zuur kunnen opbreken.

lees meer

 

U wil een offerte voor uw dakwerken

Welke soort dakwerken u ook wil laten uitvoeren, we beschikken over de juiste expertise én het nodige materiaal van topkwaliteit. Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor uw dakwerken aan.

 

Nog vragen of overtuigd van ons vakmanschap?