Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  • Home Boslaan 29, 3650 Lanklaar (Dilsen-Stokkem), BelgiĆ«
  • Home +32(0)89 56 44 22
  • Home info@vandeboel.be

Reinigen

Professionele dakreiniging: een (eco)logische keuze

Uw dak is dag en nacht blootgesteld aan het Belgisch regenweertje. Het is dan ook onvermijdelijk: vroeg of laat ziet uw dak er vuil uit. We maken niet alleen korte metten met vuile dakpannen in heel Limburg. Dakreiniging op de manier waarop wij het doen, kan u namelijk ook veel ellende en onnodige kosten doen besparen.

 

Een vuil dak vormt een risico voor uw wooncomfort

Algen vormen niet meteen een bedreiging voor de veiligheid van uw dak. Maar ze zorgen er wel voor dat er een laag van vocht en stof op uw dak blijft liggen. Dit vormt de perfecte ondergrond voor schimmels en mossen.

Mos op uw dak lijkt misschien onschuldig, maar is dat zeker niet. Het hecht zich stevig vast op uw dakpannen en kan kleine barstjes doen ontstaan. Het is dan een kwestie van tijd voor er vocht in uw woning binnen sijpelt.

 

Inspectie van uw dak

Tijdens een reinigingsbeurt ontdekken we vaak in een heel vroege fase mogelijke problemen met uw dak. Een barst hier of daar, een regengoot die niet meer stevig vasthangt, verschoven dakpannen… Het zijn allemaal kleine zaken die we ter plaatse kunnen oplossen, of aan u signaleren. Hoe vroeger u erbij bent, hoe beter. De kans op herstellen of zelfs dakrenovatie neemt zienderogen af wanneer u uw dak tijdig laat schoonmaken.

 

Veilig uw dak reinigen

We beschikken over professioneel materiaal om uw dak op een veilige manier te reinigen. Dankzij onze hoogwerkers hoeven we uw dak zelfs niet te betreden.

 

Ecologische dakreiniging

Uw dak dient voorzichtig behandeld te worden. Maar wij vinden dat hetzelfde geldt voor het milieu. Daarom gebruiken we voor onze dakreiniging enkel "Biomix ATM".

Dit top product is biologisch afbreekbaar en werkt op basis van enzymen die het harde werk doen. Nadat we uw dak behandeld hebben, doet de natuur de rest. Na een aantal weken is alle groene aanslag verdwenen … en ziet uw dak er als nieuw uit.

 

Wat is de prijs om uw dak te laten reinigen?

Elk dak is anders. We hanteren dan ook geen standaard prijs om daken te reinigen.

Om u een correcte offerte te kunnen bezorgen, hebben we wat meer info nodig. We houden hierbij o.a. rekening met:

  • de oppervlakte van uw dak
  • de mate van vervuiling
  • enz.

Neem nu contact op. We bezorgen u met plezier een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw dak.

Nog vragen of overtuigd van ons vakmanschap?