• Home Boslaan 29, 3650 Lanklaar (Dilsen-Stokkem), BelgiĆ«
  • Home +32(0)89 56 44 22
  • Home info@vandeboel.be
Bekijk onze promoties!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of bezoek onze toonzaal.

U wilt een nieuw dak of uw huidige dak renoveren?

Dan bent u bij NV van de Boel op het juiste adres

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of bezoek onze toonzaal.

Onze toonzaal en kantoren zijn elke werkdag van 08.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag zijn we open van 09.00 tot 12.00 uur.

offerte aanvragen

De specialist voor de afwerking van uw dak
met meer dan 50 jaar ervaring!

Elke dag staat ons team van enthousiaste medewerkers klaar om er voor te zorgen dat ook uw dak een perfect dak wordt. Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van dakwerken en leveren van de kwalitatieve dakpannen bent u bij ons zeker van een goed resultaat.

Wij delen onze kennis dan ook graag met u tijdens een verkennend gesprek bij ons op kantoor en begeleiden u bij het kiezen van de juiste dakpan in onze toonzaal.

Als verdeler van Monier werkt NV van de Boel enkel met kwalitatieve dakpannen, dit om u een perfect dak te kunnen garanderen. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen?

contacteer ons

U kan bij ons terecht voor:

NV van de Boel verdeler Monier dakpannen

Monier is de grootste dakpannenproducent ter wereld die alle onderdelen om tot een esthetisch en perfect weerbestendig hellend dak te komen zelf ontwikkelt en produceert. Een ruim aanbod dakpannen en daksysteemcomponenten (onderdakfolies, verluchtingsdoorvoeren, loodvervangende dakaansluitingen, enz.)

Al vier generaties .

NV van de Boel en dakpannen ... Ze hebben altijd iets gehad met elkaar. Al 4 generaties lang word de ervaring van vader op zoon doorgegeven.

Van de pannenbakkers in 1930 tot het bouwen van de eerste toonzaal in 1986 en de verhuis naar een nieuwe locatie in 2006. NV van de Boel heeft een rijke geschiedenis.

lees meer over het bedrijf

Nog vragen of overtuigd van ons vakmanschap?