Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

  • Home Boslaan 29, 3650 Lanklaar (Dilsen-Stokkem), België
  • Home +32(0)89 56 44 22
  • Home info@vandeboel.be

Figaroll® Plus Extreme

Afdichting ruiters - Figaroll® Plus Extreme

€99,22 incl. BTW/stuk
VENTILERENDE AFDICHTINGSBAND MET VERSTELBARE BREEDTE DIE VERTROUWDE INSTALLATIE KOPPELT AAN INNOVATIEVE VENTILATIE.

FIGAROLL® PLUS EXTREME is net als FIGAROLL® PLUS voorzien van dubbele ventilatiekanalen met een unieke labyrinttechnologie. Deze zorgt voor een uitstekende ventilatieprestatie. De ventilatieopeningen zijn zo geplaatst dat ze zowel regendichtheid als weerstand tegen stuifsneeuw garanderen.

  • Optimale ventilatie dakspouw: de dampdoorlatende folie van het middendeel verzekert een uitstekende ventilatie en waterafvoer.
  • Perfecte aansluiting op alle types dakpannen: de zijkanten bestaan uit een geplooid weer- en UV-bestendig kunststofvlies met stevig hechtende kleefstroken. De middenstrook is gemaakt van polypropyleen, voorzien van aluminium gaas.
  • Blijft vorm behouden: de gepatenteerde Crep-Tec® technologie houdt de metalen kleefstroken flexibel, sterk en eenvoudig verwerkbaar.
  • Universeel toepasbaar: dankzij de ingebouwde rekbare vouwlijn past FIGAROL® Plus Extreme op bijna alle dakpanmodellen.
TECHNISCHE GEGEVENS
Toepassing Ventilerend afdichten van nok en noordboom
Materiaal Zijkanten van sterk geplooid weer- en UV-bestendig kunststofvlies met butylkleefstroken. Middenstrook van PP-vlies, waterafstotend en UV-bestendig, voorzien van innovatieve ventilatietechniek (tunnels)
Kleur Bruin, Rood en Antraciet
Afmetingen Breedte: 300 tot 340 mm rekbaar op een rol van 5 m
Verpakking 5 rollen per doos en 90 rollen per pallet

 

Beschikbare kleuren

Foto's van dit product

Bestel mogelijkheden

Het bestellen van dakpannen is enkel mogelijk voor losse partijen. Een aanvraag voor een nieuw dak kan u doen op de offerte pagina of door contact met ons op te nemen.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bestellen. Klik hier om in te loggen

Nog vragen of overtuigd van ons vakmanschap?